Blogi
 


Oletko helposti stressaantuvaa sorttia niin kuin minä? Siinä tapauksessa uskon, että jouluvalmisteluiden yksinkertaistaminen auttaa myös sinua. Tässä viisi tärkeintä askelta, jotka ovat auttaneet minua kohti stressittömämpää ja yksinkertaisempaa joulua.

Aikaisemmin kävimme läpi syitä, miksi koti kodin järjestämisestä kannattaisi välittää. Tässä postauksessa kerron, miksi sinun kannattaisi palkata ammattijärjestäjä sen sijaan, että hoitaisit projektin itsenäisesti (mikä on hyvä vaihtoehto sekin).

Oletko kuullut, että tavaroiden karsiminen helpottaa arkeasi? Todennäköisesti olet. Ja totta se onkin. Tässä postauksessa kerron tärkeimmät syyt, millä tavalla tavaroiden vähentäminen on käytännössä helpottanut omaa arkeani,

Siitä on jo vuosia (varmaan lähemmäs 10) kun kuulin ensimmäisen kerran ammattijärjestäjien olemassaolosta. Siitä asti olen pitänyt sitä ehdottomana ykkösenä haaveammattilistallani. Lapsena listallani oli mm. morsian (jep... #goals). No, morsiamena on oltu, eli kohti uusia haasteita!