Kyllästyttääkö järjestämisprojekti?

06.05.2024

Usein tulee puhuttua siitä, mitä kaikkea kodin järjestäminen ja tavaramäärän vähentäminen mahdollistaa. Millaista elämää omassa kodissaan haluaisi viettää ja ovatko tavarasi sinun palveluksessasi, vai sinä niiden...

Joskus nämä kysymykset ovat mielessä enemmän ja joskus vähemmän. Usein kun kyseessä on suuri ja pitkäkestoinen projekti (mitä koko kodin järjestäminen monesti on), jossain vaiheessa iskee se fiilis, kun ei oikein edes muista miksi tähän kaikkeen lähtikään mukaan.

Se oma "miksi" on kuitenkin kaiken ydin. Se, että puoliso/anoppi/ammattijärjestäjä käskee järjestämään kodin, ei riitä motivaattoriksi kovin pitkälle. 

"Olisihan se kiva kun koti olisi järjestyksessä ja tavaraa olisi vähemmän" on ihan kiva tavoite, suunta on oikea! Mutta siitäkin puuttuu se olennainen: miksi se olisi kiva? Miksi jaksaisin nähdä kaiken sen vaivan, käyttää aikaa ja energiaa isoon urakkaan? Mitä konkreettista hyötyä siitä on minulle?

Pitkäkestoisen muutoksen äärellä näiden asioiden pariin on hyvä palata uudelleen ja uudelleen. Syyt voivat hyvinkin myös muuttua ja "kasvaa" matkan varrella. Ehkä tapa tai metodi jolla aloitit luopumisen ja järjestämisen, ei olekaan enää tässä hetkessä arkeasi palveleva tai se ei tunnu muuten enää sinulle sopivalta. 

Jos tuntuu, että oma projekti tökkii...

Välillä paras ratkaisu on ottaa siihen hieman etäisyyttä. 

Joskus riittää kävelylenkki, joskus tarvitaan pidempi aika ilman ajatustakaan kodin järjestämisestä.

Jos kaipaat kokonaisvaltaisempaa breikkiä, minulla on sinulle kutsu:

Tule naisporukalla rentoutumaan Vesijärven rannalle ihanaan hyvinvointi- ja saunailtaan. Ennen saunomista tehdään luontojoogaharjoituksia ja intuitiivista maalausta keväisissä rantalehtomaisemissa.

Kun saat kehon ja mielen rennoksi ja oman luovuutesi virtaamaan... Kodin järjestämisprojektikin voi näyttäytyä ihan uudessa valossa. 

Kodin järjestämiseen liittyen on tiedossa myös pieni yllätys kaikille tapahtumaan osallistuville 💜

Katso lisätietoja tapahtumasta Facebook-sivuiltamme ja käy nappaamassa oma lippusi. Toivottavasti nähdään Vesijärven rannalla 😍