Verkkokaupan toimitusehdot


Toimitusehdot

Hehkeä Organizing verkkokaupan toimitusehdot.

Myyjä


Myyjä pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä pikimmiten.

Hehkeä Organizing

Y-Tunnus: 3345721-8 

Osoite: Seponkatu 10
15140 Lahti

Sähköposti: Info@hehkeaorganizing.com

Maksaminen

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
paytrail.com/kuluttaja/tietoa-maksamisesta

Mikäli sinulla on maksamiseen liittyviä kysymyksiä, pyydämme ottamaan suoraan yhteyttä sähköpostilla info@hehkeaorganizing.com

Toimitus ja toimituskulut

E-tuotteet toimitetaan asiakkaalle erillisellä sähköpostiviestillä PDF-liitteenä viimeistään seuraavana arkipäivänä. Toimituskuluja ei sähköpostitoimituksissa muodostu.

Näet verkkokaupan kassalla ajantasaisen tiedon toimituksen hinnasta ja tilaukseen käytettävissä olevista toimitustavoista.

Toimitusaika

Tuotteiden toimitusajat voidaan ilmoittaa tuotteiden tiedoissa. Pyrimme aina toimittamaan kaikki tilaukset mahdollisimman nopeasti, mutta viimeistään seuraavana arkipäivänä. Mahdollisesti poikkeavat toimitusajat ilmoitetaan verkkokaupan sivuilla erikseen.

Peruuttaminen

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden peruuttamisoikeus tilauspäivämäärästä lukien, mikäli toisin ei ole ilmoitettu tuotteen tiedoissa.

Ennen tilauksen peruuttamista asiakkaan tulee olla yhteydessä sähköpostitse info@hehkeaorganizing.com ja ilmoittaa peruutuksesta ja tulossa olevasta tuotteiden palautuksesta. Palautus on mahdollista tehdä tilauksen kaikkien tuotteiden tai vain osan tuotteista kohdalla. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä, alkuperäisissä pakkauksissa ja virheettömiä.

Myyjällä on oikeus alentaa tuotteen arvoa osittain tai kokonaan, mikäli tuotteita on käytetty.

Toimituskulut palautetaan edullisimman toimitustavan hinnan mukaan.

Maksu palautetaan samalla tavalla millä tilaus on maksettu. Esimerkiksi kortilla maksettaessa palautuksen summa hyvitetään kortille. Mikäli tämä ei onnistu sovitaan toinen tapa maksun palautukselle.

Asiakaspalvelu

Olethan aina yhteydessä mahdollisissa ongelmatilanteissa. Yhteystiedot löytyvät täältä.