5 elämäntilannetta, jossa ammattijärjestäjä kannattaa palkata

04.10.2023

Vaikka et kärsisi varinaisesta tavarakaaoksesta, voit hyötyä ammattijärjestäjän palkkaamisesta erityisesti erilaisissa elämän muutostilanteissa.

Muutto

Muutat sitten ensimmäiseen omaan kotiin, pienempään asuntoon, ulkomaille tai vaikkapa palvelutaloon. Tai ihan mihin vain. Muutto on loistava hetki käydä kodin tavarat läpi, koska ne joudutaan ottamaan esiin ja pakkaamaan joka tapauksessa.

Perheeseen tulee uusi jäsen

Ehkä perheeseen on tulossa koira, kissa, vauva tai uusi kumppani. Ja hänen mukanaan hyvin todennäköisesti uusia tavaroita myös. Ja näille tarvitaan tilaa. Karsimista ja järjestelyä on siis edessä lähes väistämättä.

Iso remontti tulossa

Putki- tai viemäriremontti, julkisivusaneeraus... Tai ihan vaikka lattioiden uusiminen tai keittiöremontti. Kaikki vaativat kodin uudelleen järjestelyä tavalla tai toisella. Samoin kuin muuttaessa, on remontin lähestyminen myös hyvää aikaa käydä tavaroita läpi. 

Hankit mökin

Etenkin, jos hankit mökin irtaimistoineen. Voi olla, että menee tovi ennen kuin kaikki paikat on käyty läpi ja tavarat raivattu. Ehkä haluat päästä nauttimaan uudesta paikastasi saman tien, eikä vasta valtavan raivausurakan jälkeen? 

Aloitat yritystoiminnan

Sama kuin mökin kanssa. Eli olet ostanut/perinyt/muuten saanut käsiisi yritystoiminnan liiketiloineen ja irtaimistoineen. Mutta irtaimisto ei ehkä ole ihan sellaista, tai sellaisessa järjestyksessä, kuin toivoisit. Ja haluaisit päästä jo käsiksi siihen itse liiketoimintaan, etkä käyttää arvokasta aikaasi raivaushommiin. 


Näihin kaikkiin tilanteisiin liittyy lisäksi yleensä myös henkistä tai fyysistä kuormitusta enemmän kuin normaalioloissa. Ja etenkin siksi avun palkkaaminen voi olla hyvinkin järkevä satsaus. 

Jos haluat jutella tilanteestasi, voit varata ajan maksuttomaan konsultaatioon kanssani. Se ei velvoita tai sido sinua mihinkään. Vaikka et päätyisi palkkaamaan minua avuksesi, saat joka tapauksessa vinkit, kuinka pääset alkuun. Itsenäisesti tai yhdessä tehden.