Varaamassa aikaa alkukartoitukseen? Muista tämä!

29.01.2024

Ehkä olet joskus miettinyt ammattijärjestäjän palveluiden hankkimista. Ehkä olet ollut jo hilkulla varata ajan alkukartoitusta varten. Tai ehkä sähköpostissasi on tälläkin hetkellä luonnos yhteydenottoa varten.

Ennen kuin varaat ajan, lähetät sähköpostia tai laitat viestiä somessa...

Muistathan: sinun ei oikeasti tarvitse tässä vaiheessa tietää eikä osata yhtään mitään.

Ainoa mitä sinun tarvitsee tässä vaiheessa tehdä, on: lähetä se viesti. Varaa se aika.

Kaikki muu katsotaan ja selvitetään sitten yhdessä.


Sinun ei tarvitse:

♡  Tietää millaista apua tarvitset (jos huomaan, että ammattijärjestäjä tai minä ammattijärjestäjänä ei ole paras auttamaan, ohjaan sinut osaamiseni rajoissa toisaalle)

♡  Tietää millaista lopputulosta toivot

♡  Tietää mikä on mahdollista juuri nyt

♡  Tietää mitä pitäisi tehdä

♡  Tietää mistä pitäisi aloittaa

♡  Tietää mikä on ongelman ydin

♡ Tietää ratkaisuja  

♡  Tietää mikä palvelupaketti tai –muoto olisi sinulle paras

♡  Tietää haluatko oikeasti palkata ammattijärjestäjän


Mitä alkukartoituksen aikana sitten tapahtuu?

Käymme tilanteesi läpi rauhassa. Videopuhelu on paras, mutta ei todellakan edellytys. Tavallinen puhelu ja kuvat kohteesta onnistuvat myös.

Kerron sinulle oman näkemykseni tilanteestasi, ja kuinka pystyisin sinua parhaiten auttamaan. Minulla on myynnissä valmiita palvelupaketteja, mutta räätälöimme palvelun aina sinulle sopivaksi. Hintakin määräytyy sen mukaan.

Jos et ole puhelun aikana vielä päättänyt lähteä mukaan, lähetän sinulle tarjouksen puhelun jälkeen. Saat rauhassa tutustua siihen ja päättää, aloitatko työskentelyn kanssani vai et.

(Ja jos pelkäät, että miellyttämisen haluissasi suostut puhelun aikana ostamaan minulta jotain mitä et oikeasti haluaisi: palveluuni kuuluu aina peruutusehto.)

Ja lopuksi: joskus jo se, että juttelee jonkun kanssa omasta tilanteesta, voi antaa tarvittavan piristysruiskeen, jolla oman projektin saa liikkeelle. Saat myös jo kartoituspuhelun aikana arvokkaita vinkkejä, joiden avulla pääset alkuun.

Joten: Ainoa asia, mitä tarvitset ennen alkukartoituspuhelun varaamista, on hitunen rohkeutta. Koska tiedän, että ensimmäisen askeleen ottaminen jännittää aina.

Toivottavasti päästään juttelemaan pian <3